28.5.09

Moralkärringar

Jag mötte en moraltant härrom dagen när jag cyklade hem från skolan. Hon cyklade rätt så långt ut på vägen så jag körde om henne på insidan, då vänder sig tanten till mig och säger med sin ordentliga cykelhjälm på huvet "Jaha, här cyklar du om mig på fel sida".
Jag bara fnös åt henne, vafan om jag hade kört om henne på "rätt" sida hade jag kört på fel sida av vägen för att hon cyklade så långt ut.
Usch för människor som inte skaffat sig något liv.

Dock undrar jag om jag var moraltant idag.. jag cyklade hem i SPÖregn och när jag kommer till trafikljusen i berga kommer det två bilar i världens fart och kör rätt ner i en vattenpöl så att jag får ALLT vatten på mig, det skvätte i ansiktet! arg (!!) för bilister som inte fattar hur jävla respektlöst det är!
Jag vet inte om det är värt att bli arg för utan att behöva bli kallad sur moraltant men lite får man ju tänka! regnar det så saktar man ner i vattenpölar, så är det bara.
Det är något jag ska tänka på när jag tar körkort. Om det nu kommer att hända ;)

Nej, nu ska jag inte klaga mer för snart kommer älskling hit och vi ska äta jordgubbar och mjölk, idag igen ;D MUMMA
PUSS

1 kommentar:

  1. Haha, vilket sammanträffande.. moralkärringar är väl ändå det värsta som finns ? Och man är inte moralkärring för att någon skvätter ner en med hjälp av bilen.. det fullt normalt att bli förbannad för !

    SvaraRadera